MEET-podcast: #4 Rasmus Schmiegelow, co-founder af Goodiebox

Om inQvation

inQvation hjælper iværksættere med at få succes. De bygger succesfulde start-ups sammen med ambitiøse foundere. Og de kommer med mere end bare kapital. Tilgangen? Hands-on! inQvation giver adgang til en række erfarne mennesker, som kan hjælpe iværksættere med at blive endnu dygtigere og mere fokuseret. De hjælper med alt fra at tiltrække talenter til teamet, løse tekniske udfordringer og alt derimellem.

Om MEET

MEET er inQvations helt nye podcastserie. En serie af samtaler med nogle af de allermest interessante personer fra start-up-verdenen. Programmets vært er Christian Tost, General Partner i inQvation – og hver anden fredag besøger han en ny person. Det kan være en iværksætter, innovator, medarbejder, investor eller… en person med stærke visioner og drømme. En som handler og er villig til at fejle. Samtalerne handler om start-up-rejser, erfaringer og så har hver episode sit helt eget tema.

Om episoden med Rasmus Schmiegelow

Hvad er iværksætter-DNA – findes det overhovedet? Det er ét af de store spørgsmål i dagens episode. Vi taler om egenskaber, der er gode at have som iværksætter, opskriften på den gode co-founder, kulturen i Goodiebox og om at håndtere et scaleup under en global pandemi.