"Hos netværkene af tech-iværksættere og startup-investorer vil man trække på skuldrene og være bekræftet i, at man bare skal sige ”Stay the fuck out” til politikerne" Foto: Slush 2017.

Kommentar: ”Kun idioter og spillefugle satser stadig penge på startups i Danmark”

Investeringer i nye startups står foran en spæd åbning, og de nye tiltag for aktieaflønning gør en reel forskel. Til gengæld røg den vigtige aktiesparekonto i politisk benlås. Bootstrappings formand Jesper Højberg Christensen gør regnebrættet op for, hvor langt vi politisk kom i 2017 med at skabe bedre rammer for iværksætter-Danmark.

Mens tv og andre medier gør klar til at samle op på året i kongehuset, sports- og fodboldåret, kan vi i Bootstrappings lanceringsnummer passende tage fat på den politiske del af året for Danmarks vækstiværksættere. For 2017 blev faktisk et år med fokus på startups og iværksættere, på disruption og digitalisering i de allerede etablerede virksomheder. Fra erhvervspressen over Løvens Hule-programmer, og fra politiske initiativer og investeringsiver har det været et godt år for den del af Danmark, der skal skabe fremtidens samfundskage.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: