"Hos netværkene af tech-iværksættere og startup-investorer vil man trække på skuldrene og være bekræftet i, at man bare skal sige ”Stay the fuck out” til politikerne" Foto: Slush 2017.

Kommentar: ”Kun idioter og spillefugle satser stadig penge på startups i Danmark”

Investeringer i nye startups står foran en spæd åbning, og de nye tiltag for aktieaflønning gør en reel forskel. Til gengæld røg den vigtige aktiesparekonto i politisk benlås. Bootstrappings formand Jesper Højberg Christensen gør regnebrættet op for, hvor langt vi politisk kom i 2017 med at skabe bedre rammer for iværksætter-Danmark.

Mens tv og andre medier gør klar til at samle op på året i kongehuset, sports- og fodboldåret, kan vi i Bootstrappings lanceringsnummer passende tage fat på den politiske del af året for Danmarks vækstiværksættere. For 2017 blev faktisk et år med fokus på startups og iværksættere, på disruption og digitalisering i de allerede etablerede virksomheder. Fra erhvervspressen over Løvens Hule-programmer, og fra politiske initiativer og investeringsiver har det været et godt år for den del af Danmark, der skal skabe fremtidens samfundskage.

Intet medlemskab? Du går glip af en masse!

Få adgang til analyser, data og værktøjer, der giver dig og dine kolleger vigtigt viden om startups og markedet. Prøv gratis i to uger.

Prøv Bootstrapping Pro

Allerede medlem? Log ind her