"Når nu der findes 4.000 private business angels, så skal det offentlige ikke bruge penge på at rådgive iværksættere om vækst,” siger Tommy Ahlers som kommentar til de 26 forslag fra Forenklingsudvalget for Erhvervsfremme. Foto: Scanpix.

”Hvad skal vi med offentlige vækstrådgivere, når vi har 4.000 business angels?”

Der er lagt op til en massiv oprydning i det danske erhvervsfremmesystem med det nye udspil fra Forenklingsudvalget for Erhvervsfremme. Udvalgets 26 forslag var mandag til heftig debat på Christiansborg, hvor økosystemet var samlet for at kommentere forslagene.

”Jeg har ikke brugt det, og jeg kender kun meget få, der har. Det betyder ikke, at det ikke er godt. Men det er fra en tid, hvor der højest var 20 business angels i Danmark. I dag er der 4.000, så måske skal det offentlige ikke bruge penge på rådgivning, når der nu findes 4.000 private aktører,” sagde formanden for regeringens iværksætterpanel, serieiværksætter og investor, Tommy Ahlers.

Pro-medlemskab?

Støt missionen om økosystemets stemme. Få tjek på de vigtigste personer og dagsordener – og nå ned under alle hurra-nyhederne.

Tryk her

Allerede medlem? Log ind her: