“Du skal finde en partner, du har tillid til og som ikke ligner dig selv. Det skal være ligesom yin og yang. Og brug meget tid i starten på at tal med forventninger om hinanden!” Sådan lyder det fra adm. direktør og medstifter af Freetrailer Allan Sønderskov Darré.

Freetrailer gik fra løs idé til millionforretning – nu er de på børsen

Hvis taxaer kan klistres til med reklamer, så kan trailere også, tænkte Allan Sønderskov Darré og hans medstifter af virksomheden Freetrailer, der netop er gået på børsen. Hør, hvordan de gjorde en løs idé til en børsforretning i ugens afsnit af Iværksætterhistorier.

 

I dag har Freetrailer mere end 200 afhentningssteder delt i Danmark, Sverige og Norge. Man har flere end 350.000 udlejninger årligt og en vækst på 10-20% om året.

Omsætningen er i dag på små 30 mio. kr, og i fremtiden bliver det måske nye produkter, der bliver delt på Freetrailers teknologiske platform. Virksomheden vil også til Holland, Belgien, Finland og Tyskland. Og formentlig også USA. Senest har Freetrailer udvikler en elektronisk lås, og der er er lagt op til flere nye produkter.

Ryk på din idé!

Freetrailer er gået fra en løs idé til et middagsselskab til en millionforretning, og tidligere i år gik Freetrailer på minibørsen Spotlight Stock Market. En af medstifter og adm. direktør Allan Sønderskov Darrés kæpheste er, at man skal komme ud over rampen hurtigt.

“Har du en idé, så lad vær med at rend rundt og forfin den, men find ud af hvem, du skal sælge den til. Løft røret, få sparring og find ud af hvad, der skal justeres. Lad være med at spild et år på at finde ud af, at ingen vil købe den,” siger han i podcasten.

Vi har talt med Allan Sønderskov Darré om starten, og om hvor Freetrailer på vej hen. Hør afsnittet herunder:

Eller abonnér på Apple Podcasts | Android | Stitcher.