"Komfo er i verdensklasse indenfor social ads og analytics, og vi glæder os til at kunne tilbyde det til vores kunder over hele verden," siger stifter og CEO i Falcon.io Ulrik Bo Larsen.

Falcon.io køber Komfo

Falcon.io køber konkurrenten Komfo kontant af den nuværende ejer, Sitecore, for et fortroligt beløb uden at rejse yderligere kapital.

Danske Falcon.io, der leverer løsninger til social media management og customer experience, køber konkurrenten Komfo fra Sitecore.

Falcon.io køber Komfo kontant af den nuværende ejer, Sitecore, for et fortroligt beløb uden at rejse yderligere kapital.

“Komfo er i verdensklasse indenfor social ads og analytics, og vi glæder os til at kunne tilbyde det til vores kunder over hele verden. Komfos eksisterende kunder vil opleve en bredere og stærkere service – og her i Falcon.io vil vi styrke vores team med dygtige nye kolleger,” siger Ulrik Bo Larsen, stifter og CEO i Falcon.io.

De to selskaber har nogenlunde samme målgruppe af store og mellemstore virksomheder, men Falcon.io er dog væsentligt større, især internationalt. Falcon.io’s kundebase tæller efter fusionen over 1500 virksomheder globalt.

i 2018 forventer Falcon.io med opkøbet en vækst i omsætningen på over 40 pct. Falcon.io havde dog i seneste regnskab et underskud på omkring 80 mio. kr. Komfo har 65 medarbejdere, heraf 30 i Danmark. Falcon.io har før opkøbet 200 medarbejdere, heraf 135 i Danmark.

Falcon.io fik i februar 2017 i sin seneste fundingrunde $7 mio. fra fire investorer anført af Cipio Partners.

Læs meget mere om opkøbet hos vores søstermedie Bureaubiz.