Tue Mantoni bekender, First North noterer, og Tame pivoterer. Frækt, familiært og forførende i ugen.

Vi lancerer i dag et nyt fast format, som vi kalder ”Ugen i økosystemet,” skrevet af Bootstrappings udgiver, Jesper Højberg Christensen. Det bliver frækt, familiært og forførende. Fremover samler vi hver fredag ugen op her.

Om onsdagen er vi så, som i dag, tæt på økosystemet på mere gængs journalistisk vis. Inden for rammer, der tåler en tur i byretten. Lige nu er vi – selv en startup uden kæmpe skaleringsmarked – ude med tilbud om et medlemskab af Bootstrapping til valgfri corona-pris. Betal på MobilePay 125016, og du er opdateret både onsdag til frokost og fredag til opsamling inden weekend.

Coronakrise eller ej. Den ofte udskældte danske vækstbørs First North oplever i disse dage en noteringstsunami med ikke mindre end fem annoncerede noteringer, hvoraf de en er gennemført. Vi spørger dig, hvilke af de fire resterende, du vil satse dine sparepenge på. Og vi spørger fire aktører, om den nye noteringsbølge vil forvandle First North til en velfungerende børs med et likvidt marked.

Coronakrisen er kryptonit for de fleste virksomheder i startupland. Men de, der ser muligheder i katastrofen, kan ikke blot snyde døden – de kan ligefrem profitere på den. Det er, hvad den danske sundhedsplatform Tame har gjort.

Tue Mantoni, tidligere McKinsey-dreng og topchef for Bang & Olufsen, har netop udgivet sin debut- og debatbog ”Samfundskontrakten”. Som det fremgår af titlen er det ikke et liberalt manifest, men et forsvar for det bedste af velfærdsstaten.

Støt Bootstrapping på MobilePay: 125016

Vi fik vores første store politiske sejr med hjælpepakken kun til vækstiværksættere. Bootstrapping var platformen, hvor en række iværksætter- og investornavne fra økosystemet kom højvækstvirksomhederne til undsætning og råbte det politiske system op. Forslag, der førte til invitationer fra ministeren til Vækstfonden, og som udmøntede sig i lov.

Støt vores fælles dagsorden med et medlemskab af Bootstrapping resten af året.

Lige nu, hvor vækstiværksætterne selv er ramte, bestemmer du selv prisen.

  1. Er du investor, kan du bare sende linket til din portefølje!

Normalpris for resten af 2020: 2.425 DKK.

Støt Bootstrapping på MobilePay: 125016.

Husk: Er du allerede medlem og har abonnement, så kan du stadig støtte.