Hjælp os med at få et overblik – udfyld spørgeskema

Vækstfondens længe ventede nødhjælpslån er nu ved at blive frigivet. Lommepenge-appen MyMonii har fx allerede fået ny gearet investeringsrunde på 2 mio. kr. fra Vækstfondens Business Angel Matching sammen med Louise Herping Ellegaard og Henrik Werdelin.

Men der er en spirende nervøsitet i økosystemet for, om der er føde nok til især de mest kraftige og livsduelige heste. Vil de begynde at trampe og bides i stalden? Og kommer vi aldrig fra hestehold til bilkørsel, fordi økosystemet cementeres? Bootstrapping analyserer Vækstfondens fire produkter, og ser på om de 3,4 mia. mange kroner måske er for få og for tyndt smurt ud.

Vi er derfor også i økosystemet i gang med at hjælpe hinanden ift. at få overblik over brugen af Vækstfondens hjælpepakke. Vi hører derfor meget gerne om, hvad du vil modtage i VF-lån, og ikke mindst: Er der ting, der udfordrer dig i det? Derfor sidste udkald inden 25. maj for dette  spørgeskema, udarbejdet af Esben Gadsbøll, formand for TechBBQ, Eske Gunge, Actimo, og Jesper Højberg, Bootstrapping som del af en gruppe iværksættere, der vil fremføre dine og vores alles pointer og behov til det politiske system. Du kan svare her.

Interessen for at investere i startups og vækstvirksomheder med bæredygtighed som omdrejningspunkt er stigende. Men der mangler viden om feltet, vurderer en række nordiske professionelle investorer.

Lars Tvede leverer uges bramfri spark over skinnebenene. Med den ene hånd brækker staten benene med beskatning af danske iværksættere, og med den anden uddeler den støtte via Vækstfonden. Det hæmmer dansk iværksætteri, mener Lars Tvede.


Få Bootstrapping i C-krisen til valgfri pris

Støt vores fælles dagsorden med et medlemskab af Bootstrapping resten af året.

Lige nu, hvor vækstiværksætterne selv er ramte, bestemmer du selv prisen.

Normalpris for resten af 2020: 2.425 DKK.

Støt Bootstrapping på MobilePay: 125016.