FORSVINDER INVESTORERNE, NÅR KRISEN KOMMER?

Dette er Bootstrappings gratis nyhedsbrev. Bliv abonnent, og kom helt tæt på det danske startup- og investormiljø. Skriv til info@bootstrapping.dk

Der venter en økonomisk krise lige rundt om hjørnet. Hvilke økonomiske investorkonsekvenser vil det få for startups? Det diskuterede et panel bestående af garvede investorer på sidste dag på Slush i Helsinki.

Startups i Europa har rejst 34,3 milliarder dollars i venturekapital siden starten af 2019. 92 pct. af de investeringer gik til virksomheder med mandlige stiftere. Det viser Atomicos nye rapport The State of Tech 2019.

På Europas største tech-festival, Slush, blev 50 kvinder i nordisk tech i sidste uge udråbt som kvindelige rollemodeller, der smadrer opfattelsen af, hvad kvinder kan opnå i tech-sektoren.

For ti år siden så de fleste investorer Europa som en ødemark, hvor startups langsomt ville kvæles enten på grund af mangel på kapital, lave ambitioner eller rovdyrsinvestorer. Læs investor Christian Jantzens klumme: ”Before the (American) Flood”.

Læs danske business angel Rolf Gaardes tredje klumme: ”Startup: Bliv klar til investorer: Del 3 – Forretningsmodellen.”

Kom med Bootstrapping til GLOBAL STARTUP AWARD ECOSYSTEM SUMMIT den 5. december i Odd Fellow Palæet. Bootstrapping udlover i et samarbejde med Global Startup Awards og Vækstfonden 10 billetter til startups, investorer eller til andre fra økosystemet som kunne tænke sig at fejre det nordiske tech-scene

OG vi udlover 25 billetter til NORDIC STARTUP AWARDS 2019 GRAND FINALE + AFTER PARTY samme dag.

Skriv til Bootstrapping på info@bootstrapping.dk for at få en billet.