Flere tech-kvinder skal vokse med venturepenge

93 pct. af alle venturepenge rejst af tech-startups i Europa er gået til stifterteams, der kun består af mænd. Det koster vækst og talent, vi ikke har råd til. Atomico er bare et af mange ventureselskaber, der nu gør klar til at screene fremtidens investeringer gennem diversitetsbriller.

Velkommen til ugens startup- og investornyt, der kommer en anelse senere på ugen end normalt. Vi er netop vendt hjem fra toptunede Slush-dage og er klar med en masse insiderstof og analyser til dig.

Læs, hvad Innovationsfonden skal bruge deres ekstra 100 millioner kr. til, og hvordan Danmarks nye unicorn, Tradeshift, vil tiltrække 100 nye talenter til kontoret på Landemærket i København.

Platte platforme og afsindig vækst

Deleøkonomien er ikke, hvad den har været. Men det bør den blive igen, mener en 10-års jubilar inden for feltet, der er træt af platforme-plattenslagere.

Der er skalering, og så er der blitzskalering. Men er den ekstreme vækst en opskrift, som passer alle? 

Managing Partner i byFounders Eric Lagier hader pitchdeck. Her får du hans 5 råd til, hvordan du skiller dig ud og fanger hans opmærksomhed.

Politisk fejlskud

Socialdemokraterne vil hæve skatten på aktieindkomster. En rigtig dårlig ide for Iværksætterdanmark skriver DanBANs formand, Jesper Jarlbæk.

Vi har debut på en ny podcast i denne uge: Fremtidsfabrikken har talt med Soundboks om at være på vækstrejse med Y Combinator. Techtopia har talt med Aryze om at bygge bro mellem valuta og kryptovaluta.

Og så er der stadig meget mere at komme efter på vores site.

God læselyst.