Alligatorkampene – mellem business angels og iværksættere

Dette er Bootstrappings gratis nyhedsbrev. Bliv abonnent, og kom helt tæt på det danske startup- og investormiljø. Skriv til info@bootstrapping.dk

Bootstrappings chefredaktør, Timme Bisgaard Munk, har i sin sommerferie læst op på litteraturen om business angels. Læs Timmes gennemgang af tre must read bøger, hvis du vil vide, hvordan du bliver en god business angel. Her er derfor tre gode bøger, som du bare bør læse; alle bøger, der med realismen beskriver business angels risikofyldte liv og indsats på godt og ondt. Læs dem, for det er den bedste og sikreste investering, du kan gøre lige nu.

At rejse i fremmede lande kan være begyndelsen til mange ærgrelser. Fly- og hotelpriser har det med at forandre sig fra man bestiller til man modtager regningen. Ny dansk startup vil nu gennemscanne hele verdens taxapriser og hjælpe rejsende fra hele verden til at opnå de mest gunstige priser. Læs om det danske app-eventyr hagglestar.

Uber har netop rapporteret selskabets anden kvartalsrapport efter selskabets børsnotering, og der er masser af rødt blæk. Læs om trafikgigantens 2. regnskabsrapport efter selskabet gik på børsen.

Et kig ud i verden:

Regnbuekapitalisme! Læs om europæiske startups der med succes tjener det homoseksuelle samfund.

Iværksættere har ikke et specielt gen for risiko – de kommer bare fra familier med penge. Det mener Aimee Groth fra Quartz!

Meld dig til CB Insights nyhedsbrev. Dybdegående rapportering om europæiske startups, herunder virksomhedsnyheder, finansieringsrunder, venturekapitalaftaler, technyheder og dataanalyse.

Forskellighed i UK VC i 2019. Der sker noget – men ikke hurtigt nok.