Medstifter og administrerende direktør i Contractbook, Niels Martin Brochner. Foto: Presse.

Contractbook og drabet på printeren

Den danske startup Contractbook forsøger at digitalisere og fremtidssikre håndteringen af kontrakter i danske virksomheder, og i dette afsnit af Iværksætterhistorier deler de deres tanker om deres nye produkt, Elon Musk, filantropi, funktionærloven, at få nye idéer og meget mere.

Som iværksætter kan du allerede her på Bootstrapping drage nytte af Contractbooks skabeloner og værktøjer til iværksættere.

Contractbook har nemlig lavet et produkt, som sikrer sikker og GDPR-tilpasset håndtering og udførsel af kontrakter. Niels Martin Brochner er medstifter og administrerende direktør i virksomheden, og i denne uge har Iværksætterhistorier interviewet ham.

Sådan startede Contractbook

Da Niels Martin Brochner var færdig med sin bachelor i London, blev han ansat i en god stilling på hovedkontoret i Shell. Der var en god pension og god kantineordning, men alle beslutninger og retningslinjer kom ovenfra. Noget som irriterede Niels.

Han ville skabe noget og havde ikke tålmodighed til at vente. Derfor valgte han at tage tilbage til London for at tage en kandidat, mens han arbejdede med sin første forretning – en city guide app. Der opstod nogle ting, der gjorde, at de droppede det projekt. I stedet tager han sine erfaringer og lille gevinst videre i nye projekter. Contractbook er et af dem.

“Kill the printer”

Udover at skabe værdi ved nem og effektiv kontrakthåndtering har Contractbook også et andet, mere CSR-rettet, formål. Nemlig at undgå spild af papir. Derfra har virksomheden sit motto, Kill the Printer. Man bruger derfor heller ikke visitkort, har ikke en printer på kontoret, og brander sig generelt MOD printeren. Se bare videoen herunder.

I denne uges podcastepisode fra Iværksætterhistorier.dk tales der også om Contractbooks nye produkt, Elon Musk, filantropi, funktionærloven, at få nye idéer og meget mere.

Du kan høre podcasten herunder:

Eller downloade den i din podcast-app.

Abonner Apple Podcasts | Android | E-mail | Google Podcasts | Stitcher | TuneIn | Spotify | RSS | More